У квартирі буде прохолодно навіть у сильну спеку: просто повісьте це у кімнаті

Цей спосіб освіжить приміщення навіть без кондиціонера

Пережити спеку допомагають кондиціонери. Але якщо у квартирі це диво техніки не встановлено, а терпіти задуху вже немає сил, на допомогу прийдуть підручні засоби.

Охолодити та зволожити повітря у квартирі можна і без спліт-системи. Достатньо мати махровий рушник та оцет. Насамперед потрібно підготувати спеціальний розчин.

Для цього змішуємо 100 мл білого оцту із двома склянками води. За бажанням до розчину можна додати кілька крапель ефірної олії з приємним для вас ароматом.

У підготовленій оцтовій воді потрібно замочити махровий рушник. Тримайте його в розчині 10 хвилин. Після цієї процедури відіжміть рушник і розмістіть на ручці двері.

Волога тканина відіграватиме роль зволожувача та охолоджувача повітря. Завдяки оцту у приміщенні зникнуть неприємні запахи.

Якщо з рушником і оцтовим розчином не хочеться возитися, використовуйте «бабусин» спосіб зробити прохолоду у квартирі. Для цього потрібно розбризкати з пульверизатора воду. В ідеалі вона має бути крижаною. Процедуру повторювати раз на годину-півтори.

Не перестарайтеся зі зволоженням повітря в спеку. Інакше можна досягти ефекту парника у квартирі.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень