Як швидко позбутися мух у домі: 3 способи, які працюють

У вас вже є в домі необхідні речі для боротьби з комахами

ukr.media

Набридливі мухи – сумна реальність літа. Вони хутко залітають в дім у пошуках їжі, а вигнати небажаних гостей стає геть не легко.

Мухи псують продукти, залишати плями на стінах, шторах та інших предметах. Переважно вони залітають через відчинені двері або вікна.

Виявляється є перевірені способи боротьби з мухами, повідомляє lifestyle.24tv.

Москітні сітки – оптимальний спосіб захистити помешкання не лише від мух, а й від будь-яких інших комах. Стежте, щоб біля сіток не було дітей, адже малеча часто на них опирається і може травмуватися. Бувають навіть летальні випадки. Також перевіряйте, чи нема на ній пошкоджень, бо птахи іноді можуть її порвати.

Запах

Аромат деяких продуктів не лише відганятиме комах, а й надаватиме приємний аромат. Вам знадобляться ефірні олії лаванди, м'яти, евкаліпта. А ще краще, якщо вдома є спеціальна аромалампа. Так запах ефективніше буде поширюватись по всьому помешканні. Як варіант – змастити такими оліями частини дверей та вікон.

Алкоголь

Мабуть, чи не у кожного в домі знайдеться горілка, яку зберігають для застіль. Але й вона допоможе прогнати мух. Достатньо перелити її в обприскувач та потрохи розпилювати в домі. Мухи просто не можуть терпіти цього запаху.

Спеції

Гвоздиці характерний різкий запах, тож просто насипте певну кількість в посудину та поставте у місце, яке вони найбільше атакують.

Дієвим є ще один метод. Розкладіть по кухні та інших кімнатах, де літають мухи, лавровий лист або цибулю. Вони будуть відлякувати цих непроханих гостей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень