«Кам’яне» авокадо стане м’яким за пів години: допоможе один секрет
Авокадо можна «допомогти»
Авокадо — популярний фрукт, який полюбляють мільйони людей. Адже у ньому є величезна кількість корисних вітамінів та жирів. Однак не завжди щастить придбати якісний і достатньо м’який продукт.
Геть перестиглі краще не брати, візьміть твердіші авокадо. Скориставшись секретом можна швидко допомогти йому дозріти.
Як швидко зробити авокадо стиглим та м’яким
Авокадо виділяє газ етилен і саме він прискорює дозрівання плодів. Для прискорення процесу дозрівання плодів є два варіанти. Якщо у вас є час і можна зробити все без поспіху, то просто покладіть авокадо в один пакет із бананами на добу.
Через 24 години плоди стануть м’якими і ви можете ласувати улюбленим фруктом.
Якщо, наприклад, гості на порозі немає часу чекати, можна скористатися швидким методом пом’якшення авокадо. Просто загорніть у фольгу і заберіть у розігріту до 90°C духовку на 30 хв.
Висока температура стимулює виділення етилену та улюблений фрукт дозріє через півгодини.
Джерело: Телеграф
Радіо Трек: НОВИНИ