Від «великого» перемир’я росія відмовилась. Прозвучала нова шок-заява

Окупанти скаржаться, що їх звинувачують у «нелюдських провокаціях»

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш запропонував росії підтримати пропозицію «великого» перемир’я в Україні. Паузу між бойовими діями хотіли використати для організації гуманітарних коридорів та евакуації мирного населення.

Втім, росія відмовилася від такої пропозиції та назвала заклики до перемир'я «нещирими та брехливими». Крім того, він поскаржився, що російських окупантів нібито звинувачують у «нелюдських провокаціях».

Натомість представник рф почав переказувати пропагандистські наративи про «київських націоналістів і радикалів». Про це у Twitter повідомив постійний представник України при Організації Об'єднаних Націй Сергій Кислиця, передає Obozrevatel.

Антоніу Гутерріш закликав встановити з 21 квітня  «Великодню гуманітарну паузу» для організації гуманітарних коридорів та евакуації цивільних. Позиція московського фюрера була озвучена вже через кілька годин на Раді безпеки. Послухайте і ви! Не мені ж самому це базікання регулярно терпіти, – зауважив Сергій Кислиця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень