В ООН оголосили «олімпійське перемир'я»

За традицією напередодні олімпійських Ігор генсек ООН просить всіх у світі скласти зброю. Тож Пан Гі Мун оголосив "олімпійське перемир'я" на час проведення літніх Ігор в Ріо-де-Жанейро, які почнуться 5 серпня.

У відеопосланні, опублікованому на сайті всесвітньої організації, він закликав учасників усіх конфліктів скласти зброю і відкласти вбік розбіжності на час, поки триватимуть змагання.
 

Міжнародний олімпійський комітет і ООН тісно працюють разом в інтересах глобальної гармонії та миру. У цьому дусі ми оголошуємо "олімпійське перемир'я" і закликаємо всі воюючі сторони скласти зброю і відкласти вбік розбіжності на час Ігор, - сказав генсек.
 

Він закликав світову спільноту боротися за "ідеали рівності і взаємної поваги", а також домагатися благополуччя і поваги гідності всіх жителів планети.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень