Вони точно щось знали: Чому наші предки боялися вимовляти слово «чорт»

Воно може накликати біду на того, хто говорить

Кожна людина має слова-паразити. Зазвичай ми говоримо їх і навіть не зосереджуємо свою увагу, що з нашого рота вилітають зайві слова. Це можуть бути різні слова, але є й ті, хто люблять часто говорити слово «чорт».

Воно і до так неприємне на слух, так ще й може принести нещастя тому, хто його говорить.

Чому не варто говорити «чорт»

Чорт — це містична істота, яка схожа на людину і на тварину. Це створіння — втілення зла. Його, як символ чогось поганого, використовують в різних казках і мультиках.

Не можна згадувати це слово, навіть якщо людина намагається замінити ним якусь лайку. Тому що це не принесе нічого хорошого, а навпаки, таким чином абсолютно неусвідомлено людина закликає «чорта» до себе.

Він буде постійно поруч, втручатися в усі справи і починання.

Наші предки побоювалися вимовляти вголос це слово. Вони намагалися замінювати його іншими, наприклад, лукавий або нечистий.

Якщо часто вимовляти це не хороше слово, то з часом позитивна енергетика людини буде зникати. Езотерики кажуть, що це слово змінює колір аури людини. А це, своєю чергою, наповнює негативом життя.

Що каже церква?

Всі священнослужителі прирівнюють слово до гріха, тому що воно символізує лукавого. І якщо ненавмисно де-небудь вирвалося таке слово, краще відразу вимовити: «Спаси, Христос».

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень