7 речей, які потрібно викинути з дому, щоб позбутися негараздів

Деякі старі речі можуть притягувати до житла негатив і різні лиха

Надщерблений та битий посуд

 

Битий посуд притягує до дому бідність і безгрошів'я. Краще викинути у сміття, і якнайшвидше, щоб уберегти себе від фінансової кризи.

Поношений та порваний одяг

 

Не варто зберігати у своєму будинку старі, поношені речі, навіть якщо вони улюблені і комфортні. Одягнувши таку річ на себе, людина приміряє на себе образ нужденного, який не може собі дозволити купити новий одяг. 

Якщо ж стара, рвана річ лежить для «ганчірок», то не варто, щоб вона лежала занадто довго. Необхідно скоріше використати її за призначенням.

Порожні пляшки 

 

Щоб захистити свій дім від порожнечі, потрібно викинути з нього всі порожні ємності (банки, флакони) або ж наповнити їх чимось корисним.

Неробочі годинники

 

Якщо їх неможливо полагодити, то від них слід позбутися, оскільки такі годинники провокують застій у справах людини, вони гальмують її розвиток.

Старе взуття

 

Це стосується старого зношеного взуття, з помітними дефектами, яке зберігається у вашому домі “на всякий випадок”, роками. Особливо небезпечні старі домашні капці, порвані і стоптані, вони здатні накопичувати і транслювати у ваш будинок негативну енергетику. 

 

Розбите або надщерблене дзеркало

 

Розбите дзеркало є предметом, який ні в якому разі не можна тримати в будинку. Воно притягує біду, спoтвoрює позитивну енергію і перетворює її в негативну.

Якщо дзеркало розбилося, негайно викиньте його, не тримайте такі речі в будинку, ні на дачі, ні де-небудь ще, краще обійтися зовсім без дзеркала.

Особливо небезпечно, коли пошкоджене дзеркало висить над вхідними дверима, тому не спокушайте долю і вчасно позбавляйтеся від небезпечних речей у своєму будинку.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень