Вона сама себе продає: найпопулярніша за останнє десятиріччя помада у світі (ФОТО)

Відтінок випустили у 2013 році й відтоді його купують що дві хвилини

Однозначно найпопулярнішою помадою у світі за останнє десятиріччя стала Charlotte Tilbury у відтінку Pillow Talk.

Популярність помада здобула завдяки вдалому поєднанню рожевого та бежевого кольорів. Суміш вийшла настільки універсальною, що гармонійно виглядає у повсякденному макіяжі, так і додає особливості вечірньому образу. Чуттєвий, м’який та жіночний. 

Відтінок обожнюють професійні візажисти та голлівудські зірки. 

Залежно від кольору шкіри й освітлення Pillow Talk може змінюватися. При денному світлі він виглядає доволі теплим, а при штучному освітлені – холодним.

 

За задумом Pillow Talk має підходити жінкам з будь-яким типом кольору шкіри. Спочатку помада була тільки матовою, але через її успіх на ринку бренд додав глянцеву помаду та блиск для губ. 

Чимало виробників у світі намагаються повторити успіх Charlotte Tilbury. Схожі відтінки модна знайти у мас-маркет, наприклад Lead the way  від Maybelline, або 02 perfect match від Essence.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень