Волоські горіхи допоможуть схуднути

Висновки з цього приводу оприлюднили лікарі із Сан-Дієго

Дієта з високим вмістом поліненасичених жирів, які містяться у волоських горіхах і оливковій олії, допомагає боротися із зайвою вагою.  

Один з дивовижних результатів цього дослідження - це те, що волоські горіхи, які містять жири і калорії, в рівній мірі можуть допомогти в боротьбі з зайвими кілограмами. Беручи до уваги результати цього дослідження, а також попередніх досліджень, я б сказала, що для здоров'я серця і боротьби із зайвою вагою необхідно вживати по жмені волоських горіхів в день, - заявила доктор Черіл Рок зі Школи медицини університету Сан-Дієго

В ході дослідження доктор Рок та її команда вивчили 245 жінок з надмірною вагою і ожирінням. Жінок розділили на три групи. 1-а група дотримувалася дієти з низьким вмістом жиру і високим вмістом вуглеводів, 2-а група - низький рівень вуглеводів з високим вмістом жирів, 3-я група вживала волоські горіхи.

За шість місяців члени всіх трьох груп втратили близько восьми відсотків від їх початкової ваги. Але в 3-й групі спостерігалося різке зниження концентрації «поганого» холестерину і підвищення «хорошого».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень