Воїни з Рівного поїдуть у Францію молитися за мир

Цієї весни

Рівняни, які отримали тяжкі поранення на війні, долучаться до молитви за мир у французькому місті Лурд.

Щороку там проходить 14-денний форум людей з інвалідністю. Вони з’їжджаються у Лурд, аби пройти лікування термальними водами та долучитися до масової молитви, розповів голова спілки учасників бойових дій та АТО «Українська військова організація» Сергій Пандрак:

Поїздку у Лурд вже вчетверте організовує житомирянин Олександр Шевцов, який у 2014 році пішов добровольцем на схід та втратив ліву ногу.

 

Цього року він запропонував львів’янам, тернополянам та рівнянам автобусами поїхати на молитву. Це називається реабілітація інвалідів війни шляхом подорожі.

На молитву в Лурд поїдуть 30 інвалідів війни з Рівного. А також їхні побратими та матері загиблих із Житомира, Львова та Тернополя.

Поїздка триватиме з 11 до 24 травня. Окрім Лурду, воїни відвідають Прагу, Нюрнберг, Париж, Сан-Ремо та Венецію.

За словами Сергія Пандрака, з міського бюджету їм планують перерахувати по 10 тисяч гривень на особисті витрати, а також компенсують витрати на дорогу та проживання у готелях. Також додатково будуть шукати спонсорів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень