У Ніцці загинуло понад 80 осіб

Режим надзвичайного стану у зв'язку з трагедією в Ніцці триватиме три місяці

У Франції в Ніцці в натовп людей врізалася вантажівка - 84 особи загинули, поранення отримали 150 осіб, 18 перебувають у критичному стані. Людина, яка була в кабіні автомобіля, імовірно тунісець за походженням, відкрив вогонь з вогнепальної зброї. Його застрелила поліція. Інцидент стався на Англійській набережній під час святкування Дня взяття Бастилії.

Влада повідомила, що правоохоронці виявили важке озброєння і вибухівку в покинутій терористами вантажівці.

Президент Франсуа Олланд у телезверненні до нації повідомив, що серед загиблих були діти. Він сказав, що не можна заперечувати терористичну природу атаки в Ніцці, і закликав посилити заходи безпеки.

Посольство України у Франції повідомило про відкриття гарячої лінії.

У той час як в Ніцці гинули люди, сталося загоряння біля Ейфелевої вежі. Були версії, що і тут здійснено теракт, проте, на щастя, вони не підтвердилися. Горіла вантажівка з піротехнікою.

Поліція проводить спецоперацію і рейди, громадян просять не залишати будинки. Втім, як повідомляють ЗМІ, люди і так дуже налякані і очікують, що може бути продовження.

Про ситуацію в Ніцці знають лідери країн. Теракт засудив президент США Барак Обама. Співчуття сім'ям загиблих висловив президент України Петро Порошенко.

Інформації, чи є в Ніцці українські громадяни, немає, але повідомляється про загибель однієї людини з Росії.

З посиланням на соцмережі ЗМІ повідомляють, що до жахливої атаки причетна ІДІЛ. Її послідовники радіють і глузують у зв'язку із жахливою трагедією.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень