Водій, причетний до смертельної ДТП неподалік Рівного, втік з місця події, бо був п’яним (ФОТО)

Нині він під домашнім арештом. Цілодобово

У четвер ми повідомляли про смертельну ДТП, що сталася у Костополі. Під колесами легковика загинув велосипедист.

Тоді водій автомобіля «Mercedes-Benz E 290 Turbo-D» допустив наїзд на 57-річного місцевого жителя, який їхав на велосипеді. Від отриманих травм чоловік загинув на місці автопригоди. Зібравши докази, слідчі встановили, що велосипедист раптово виїхав на проїзну частину справа наліво по ходу руху автомобіля.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування, крім того, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за статтею залишення в небезпеці, адже керманич автомобіля із місця події втік.

Поліцейським вдалося оперативно його встановити й розшукати. Відповідно до медичного освідування, він перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,03 проміле.

34-річного жителя села Корчів’я правоохоронці затримали й помістити до ізолятора тимчасового тримання. Напередодні ж, 5 червня, зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту без електронного засобу контролю.

Досудове розслідування триває за двома статтями Кримінального кодексу. Призначені експертизи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень