Водій не помітив людину у темряві. На костопільській об’їзній загинув пішохід

Водій сам про це повідомив

Про смертельну автопригоду, яка сталася 16 грудня близько 22-ї години на автодорозі Городище-Рівне-Стракостянтинів поблизу Костополя Рівненської області, до поліції повідомив сам водій.

Поліцейські на місці події з’ясували, що

61-річний костопільчанин, керуючи автомобілем Renault Magnum з напівпричепом, на проїзній частині допустив наїзд на пішохода. Зі слів водія, в темну пору доби він надто пізно побачив чоловіка, тому уникнути наїзду не вдалося. Від отриманих травм 51-річний житель села Борщівка Костопільського району

Слідчі слідчого управління встановлюють обставини автопригоди. Водій за зовнішніми ознаками був тверезий, утім, він пройшов також огляд у медзакладі.

Поліцейські наголошують, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості незалежно від ступеня освітлення дороги пішоходи, які рухаються узбіччям чи проїзною частиною, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічки, наклейки, жилети) або бути в одязі, який має такі елементи.

Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень