Водій мера Здолбунова допомагав дружині в торгівлі… на авто Сухляка (ФОТО/ВІДЕО)

Тепер він безробітний, зате з компенсацією за 4 дні невикористаної відпустки

На фото ліворуч -- водій Роман Решетнівський, праворуч -- Владислав Сухляк
На фото ліворуч - водій Роман Решетнівський, праворуч - Владислав Сухляк

Водія голови Здолбунівської громади зловили за доставкою товару – у робочий час, службовим авто, дружині на ринок. Про це повідомляє itv.

Інцидент зафільмував і виклав у мережу місцевий житель Максим Голуб. У підписі до відео він повідомив, що Роман Решетнівський, який і є водієм голови громади Владислава Сухляка, привіз м’ясну продукцію на ринок по вул. 8-го Березня для своєї дружини.

Вона там займається торгівлею.

– Звертаю увагу! Автомобіль куплений, утримується та заправляється, як і нараховується заробітна плата водію, за гроші платників податків, – пише Максим Голуб.

Інцидент трапився учора, 11 січня, близько полудня. А вже до кінця дня на цей інцидент відреагував і сам Владислав Сухляк. Каже, це дійсно відбувалося у робочий час із використанням службового транспорту, тож очільник громади відразу підписав розпорядження про звільнення цього чоловіка.

– Немає виправдань таким діям. Я підписав відповідне розпорядження про звільнення цієї особи із обійманої посади. Рішення набуває чинності з завтрашнього дня [з 12 січня 2022 р. – ред.].

 

Користуючись нагодою, хочу подякувати небайдужим і наголосити для працівників апарату міської ради, що у випадку порушення трудової дисципліни будуть прийматися відповідні рішення, – прокоментував ситуацію Владислав Сухляк.

Згідно з розпорядженням Роману Решетнівському виплатять компенсацію за невикористані 4 календарні дні додаткової оплачуваної відпустки за минулий рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень