«Присилав інтимні фото і просив такі ж»: у Здолбунові вчителю з танців винесли вирок

Чоловік визнав, що надсилав дитині фотографії геніталій та непристойне відео

На Рівненщині суд визнав вчителя танців винним у розбещенні 10-річної учениці та присудив йому три роки умовного терміну. 

Як повідомляє телеканал “Україна 24” в своєму сюжеті, чоловік орендував залу в школі та викладав танці. Одній з учениць присилав свої непристойні фото. Інтимне листування в телефоні доньки випадково виявила матір. Батьки одразу написали заяву до поліції. Там провели експертизу світлин і назвали їх порнографічними.

Він відправляв на її мобільний телефон фото статевих органів та спонукав її вчиняти такі ж дії – відправляти на телефон фото свого тіла, – розповів керівник Здолбунівської окружної прокуратури Олександр Войтюк.

Батьки школярки спілкуватися з журналістами навідріз відмовилися.

Підозрюваний – 21-річний учитель танців Павло Осіпов. Місцевий житель, не одружений.

У школі, де Павло пів року тому відкрив свій гурток, говорити про вчителя не схотіли. А от батьки інших дітей, які теж ходили на танці, кажуть, що не помічали, щоб молодий викладач чіплявся до їхніх дітей.

Брав за уроки 400 гривень на місяць та справно проводив заняття. Поліція опитала всіх батьків та дітей, інших випадків розбещення не виявила.

Чоловік також визнав, що надсилав дитині фотографії геніталій та непристойне відео. Він погодився сплатити 30 тисяч гривень за позовом батьків дівчинки та 20 тисяч, які вони витратили на адвоката.

У матері дівчинки обвинувачений попросив вибачення в залі суду.

Опираючись на статтю 75 Кримінального кодексу України, засудженого звільнили від тюрми, натомість призначили три роки умовного покарання.

Також чоловік повинен сплатити 100 тисяч гривень моральної шкоди матері дівчинки та компенсувати 20 тисяч гривень витрат на правничу допомогу. Здолбунівчанин ще може оскаржити вирок в апеляції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень