18-річний закарпатець обікрав пенсіонерку з Рівненського району (ФОТО)

Його відправили в ІТТ

Повідомлення про те, що у 74-річної мешканки Здолбунова невідомий вкрав 11 000 грн, надійшло до поліції днями.

Слідчі з’ясували, що пенсіонерка вийшла із будинку, аби відчинити ворота знайомій. А вже за декілька хвилин побачила, як з її помешкання вибіг незнайомець.

 

У спальні жінка виявила відчинене вікно та вийняту москітну сітку, а під подушкою — відсутність заощаджень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Того ж дня декілька осіб з характерною етнічною ознакою заходили й до сусідів. Вони просили то пити, то продукти та намагалися щось вкрасти. Втім, господарі не втрачали пильність і спроваджували їх. Перехожі вказали, що схожі за описом люди поїхали до Рівного.

Саме в обласному центрі правоохоронці й «спіймали» крадія. Ним виявився 18-річний мешканець Закарпаття. Під час поверхневої перевірки в хлопця знайшли 8500 гривень.

 

У крадіжці він зізнався та пояснив, що частину грошей вже потратили на їжу та проїзд.

Нині крадій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень