Водій маршрутки Сарни-Дубровиця довів військового до сліз (ФОТО)

Мабуть, війна для нього вже скінчилася

Кричущий випадок стався вчора у Сарнах. Водій маршрутки, для якого, мабуть, війна вже скінчилася, довів військового до сліз.

Інцидент у фейсбуці описала Людмила Главацька, яка все бачила на власні очі.

У дописі йдеться, що вчора у маршрутку Сарни-Дубровиця зайшов військовий у руках із двома пакетами та рюкзаком, і попросив у водія пройти, щоб згодом передати за проїзд, бо розрахуватися при вході йому було незручно.

На що водій грубо та нахабно відмовив і сказав розраховуватися зараз, бо він не довіряє військовому. Від образливого приниження у захисника всю дорогу бігли сльози. Чоловік розповів, що їде додому після другого поранення, і не розуміє, як можна не довіряти військовим, які віддають своє життя за інших.

На цей випадок вже відреагував керівник профільного управління облдержадміністрації Федір Мисюра, який зараз теж на війні. Він повідомив, що перевізника вже встановили і управління рекомендуватиме звільнити водія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень