Голий парубок виліз на ворота собору у Рівному. Поводився агресивно (ФОТО)

Його затримали

Фото - "Типове Рівне"

Інцидент стався у Рівному напередодні ввечері.

Повністю голого парубка, який бігав у районі Покровського собору, кричав і бив руками машини, помітив і затримав рівнянин Максим Волович.

Про це він написав на власній сторінці у фейсбук, а згодом розповів деталі «Суспільному».

Хлопець  очолює Молодіжну громадську раду при ОДА. О 18:40 він проходив повз Свято-Покровський собор.

На фото - Максим Волович

Каже, саме тоді перехрестя із пожвавленим рухом по діагоналі перетинав повністю голий парубок. Більше того, примудрявся ще й стукати по машинах, які проїжджали повз.

Більшість людей взагалі ніяк не реагували на це, тож Максим сам вирішив втрутитися у ситуацію:

Я підійшов до нього, поклав руку йому на плече і кажу: «Зачекай». Він каже: «Ні, я іду». Я кажу: «Ти вже прийшов», у цей момент я тримаю його на відстані витягнутої руки, а другою рукою намагаюсь з кишені дістати телефон. Тут він з рота виймає якусь траву, кладе її собі в долоню і хоче мене вдарити. Я відстрибнув і він ледь-ледь зачепив мене по лобу, – розповів він у коментарі «Суспільному».

Після цього голий парубок почав утікати й кричати. Максим кинувся за ним і навіть зумів його наздогнати, коли втікач у певний момент втратив рівновагу і впав.

Він падає і голими ліктями, руками й ногами дуже швидко проїжджає по асфальту. Він все собі роздер до крові. Він перевернувся на спину, почав кричати, вимазувати мене своєю кров’ю, умисно при чому. Я притис його до землі і в цей момент уже прибули правоохоронці, – каже юнак, який таки спромігся викликати поліцію.

На місце події прибули нацгвардійці, які були найближче від Покровського собору. Вони кажуть, що чоловік і справді був у дещо неадекватному стані, але на момент приїзду особливого спротиву він не чинив.

Фото з інстаграм-пабліку "rivne_1283"

Оскільки йому потрібна була медична допомога – його передали медикам «швидкої», розповіли у пресслужбі ВЧ 3002 Нацгвардії.

У пресслужбі поліції області також повідомили, що йдеться про парубка 2003-го року народження. Також є імовірність, що він був під дією якоїсь наркотичної речовини. Про це кажуть (але НЕ стверджують!) як у Нацгвардії, так і очевидець події Максим Волович.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень