Влітку на РАЕС запрацює новий «Технічний центр автоматизованих засобів контролю металу»

Нині усі будівельно-опоряджувальні роботи виконано на 80-85 %

Реалізація проєкту будівництва Технічного центру автоматизованих засобів контролю металу перебуває на завершальній стадії.

Впровадження проєкту стартувало у вересні 2018 року з метою підвищення ефективності роботи персоналу служби контролю металу – відділу автоматизованих дистанційних систем контролю. Також тут проводитимуть навчання та атестацію персоналу, перевірка та підготовка обладнання до проведення контролю, а також дезактивація обладнання служби контролю металу.



У центральному залі технічного центру зосередять новітнє обладнання, отримане Рівненською АЕС в рамках реалізації Комплексної зведеної програми підвищення рівня безпеки енергоблоків атомних електростанцій України. Йдеться про систему експлуатаційного неруйнівного контролю Castor виробництва фірми Inetec (Хорватія) та систему ремонту теплообмінних труб парогенераторів виробництва фірми Vuje (Словаччина).


За словами заступника начальника відділу автоматизованих дистанційних систем контролю РАЕС Ігоря Ліпляниці, нині усі будівельно-опоряджувальні роботи виконано на 80-85 %.


Наразі основні роботи проводяться у виробничому блоці технічного центру – заливання сейсмостійкої силової підлоги, опорядження, монтаж трубопроводів, технологічного обладнання.

Паралельно виконується укріплення ґрунтів під об’єктом. Також фахівці працюють над монтажем системи пожежної сигналізації, обладнання для радіаційного контролю, систем вентиляції й кондиціонування, опалення. На черзі – електромонтажні роботи, встановлення зовнішнього освітлення, опорядження території й під’їзних шляхів. Усі роботи проводяться відповідно до встановленого графіку та в зазначені терміни», - прокоментував Ігор Ліпляниця.

 

Завершення усіх будівельних робіт заплановано на березень поточного року, а вже з літа 2020 року новобудова має розпочати свою роботу.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: РАЕС
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень