Влетіла в будинок і вбила нареченого: жахлива ДТП на Івано-Франківщині (ФОТО)

Мешканці будинку спали, прокинулись від гучного звуку

В Івано-Франківській області вночі у селі Задністрянське Mazda 6 в'їхав у житловий будинок - одна людина загинула. Про це повідомили на сторінці поліції у Facebook. Поліцейські з'ясували, що автівкою керувала 29-річна жінка.

Водійка не обрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, виїхала на узбіччя дороги, а відтак заїхала в огорожу і врізалася у житловий будинок, — йдеться у повідомленні.

Як розповіла кореспондентка ТСН, мешканці будинку не постраждали - вже спали у кімнатах на протилежному боці будинку. Кажуть, прокинулися від гучного звуку, наче щось вибухнуло. Вискочили надвір. І побачили у стіні своєї хати машину. Вона злетіла з траси.

Пролетіла полем, знесла паркан з бетонними стовпчиками, пошкодила гараж, - скаржиться Богдан Кулик, мешканець будинку.

Водійка сама вийшла з автомобіля, розповідають жителі будинку. А пасажира, як виявилось згодом, то був її наречений - із салону вирізали рятувальники. Його доправили до лікарні, але від отриманих травм він помер у приймальному покої лікарні. 29-річна водійка також зазнала травм, але вижила. Її прооперували.

Наразі вона у тяжкому стані, повідомили медики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень