Власнику вольєрів з мастифами на Радіозаводі повідомили про підозру

Собак роками не могли виселити з середмістя

Фото: Радіо Трек

Історію з мастифами Бойка знає чимало рівнян. Роками здоровенні пси і щенята живуть у вольєрах – просто серед міста. І ніхто їх звідти виселити не міг.

Аж ось, як повідомляє прокуратура:

56-річному жителю м. Рівне повідомлено про підозру за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та невиконання рішення суду, що набрало законної сили.

 

За версією слідства, вказана особа, незважаючи на припинення терміну дії договору оренди земельної ділянки, яка попередньо була у користуванні ПАТ «Рівненський радіотехнічний завод» на вул. Данила Галицького в м. Рівне, з березня 2016 року, діючи у власних інтересах, умисно, самовільно зайняла частину земельної ділянки комунальної власності площею 1,5 га, облаштувавши на ній вольєри для собак. 

Фото: Радіо Трек

Незаконними діями особа завдала шкоду власнику земельної ділянки – Рівненській міській раді – на понад 126 тис. гривень.

Крім того, вказаний громадянин умисно не виконав рішення суду за позовом Рівненської міської ради, яке набрало законної сили ще 18 січня 2018.

Він мав земельну ділянку звільнити, а вольєри – знести.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень