Власниця кафе у Гощі, яку оштрафували за порушення карантину, ​піде до суду (ФОТО/ВІДЕО)

Бо має докази того, що насправді робили у закладі

Власниця кафе, яку поліція вчора оштрафувала за масову вакцинацію, оскаржуватиме рішення в суді.

Підприємиця не погоджується з тим, що порушила карантин. І запевняє, що дала приміщення закладу для мобільної бригади лікарів, щоб пришвидшити вакцинацію у Гощі.

Щеплення проводили у фоє кафе. Працювало двоє медиків. При цьому жодних страв у закладі ніхто не замовляв. Бригада провакцинувала 20 осіб і на виході зустріла поліцейських, які заявили, що заклад працює, а це — порушення в «червоній» зоні карантину. Аргументи медиків та власниці кафе правоохоронці до уваги не брали.

– Я не порушила закон, надала приміщення, щоб зробити максимально комфортним щеплення людей: моїх працівників і навіть працівників ОТГ. У нас страшенні черги в поліклініку, – розповіла підприємиця Валентина Бук.

Власниці закладу виписали штраф від 17 до 34 тисяч гривень. При цьому інформацію про те, що у кафе є відеонагляд, ніхто не врахував. Штрафу здивувалися і лікарі мобільної бригади. Кажуть, їм можна щеплювати людей у закладах, де є для цього умови. Тим паче про відкриття пункту в кафе домовлялися заздалегідь.

– Поліція неправильно зробила. Для чого цей штраф? Зібрали 20 людей, ми відразу виїхали та зробили щеплення, – зауважила головний лікар ПМСД смт Гоща Тетяна Поліщук.

Зі штрафом власниця кафе не згідна. Тож готується оскаржити його у суді. Тим більше у неї є відеодокази, що кафе не працювало для відвідувачів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень