Влада Рівного визначила, що таке «ГРОМАДСЬКЕ МІСЦЕ» та де тримати ізольованих

На комісії

У Рівнераді визначили, що таке громадське місце.

Нагадаємо, що міський голова Володимир Хомко в ефірі Радіо Трек пояснив, що чіткого визначення громадського місця в законодавстві немає, однак перебування обмежується карантинними заходами.

Тож у Києві дозволили встановити це поняття місцевому самоврядуванню.

Спецкомісія з надзвичайних ситуацій сьогодні на засідання склала таке визначення.

Громадським місцем Рівнерада вирішила називати:

  • території загального користування: вулиці, майдани, площі, бульвари, проспекти, провулки, узвози, проїзди, пішохідні та велосипедні доріжки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, стадіони, підземні переходи, парки (в тому числі гідропарки та парки культури і відпочинку), рекреаційні зони, сади, пляжі, кладовища, інші території загального користування;

 

  • приміщення органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (зокрема, але не виключно: заклади торгівлі закритого і відкритого типів (в тому числі торгові ряди та ринки), надання послуг тощо) усіх форм власності, готелів та аналогічних засобів розміщення громадян, гуртожитків, вокзалів та аеропорту;

 

  • транспорт (у тому числі, який працює у режимі регулярних спеціальних перевезень), зупинки громадського транспорту;

 

  • прибудинкові території, під'їзди житлових будинків;

 

  • території підприємств, установ, організацій та закріплені за ними території на умовах договору;

 

  • території навколо культових споруд в радіусі 200 метрів;

 

  • ліфти і таксофони.

Місцями обсервації на період карантину визначили «Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Електронік Рівне» та хостел «Гранат», що у Рівному на Данила Галицького.

Комісія вирішила ЗАБОРОНИТИ перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус. Самовільно залишати місця обсервації (ізоляції).

 Дозволити:

Перевезення пасажирів. міським електричним транспортом в межах кількості місць для сидіння при дотриманні відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

Роботу медичного центру «Endo Clinic» , розміщеного на території Міської лікарні.

Особам, які під час карантину перебувають на робочих місцях, заборонено без крайньої потреби залишати приміщення, де вони працюють.

В протоколі є ще низка рішень щодо посилення заходів підтримки малозахищених верств населення та доставки продуктових наборів пенсіонерам. Текст протоколу подаємо нижче:

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень