Коштів немає, як і ліків, однак... Тинне лишається на карантині

Обмеження в’їзду-виїзду могли б зняти 14 квітня, якби не нові випадки зараження

Карантин у Тинному продовжили.

Ні завтра, ні післязавтра село на Сарненщині не відкриють для в’їзду-виїзду. Найближчим часом обмеження не знімуть через нові випадки інфікування COVID-19 серед місцевих мешканців.

Про це заявив заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

Ми також зацікавлені, щоб карантин у тому режимі заборони в’їзду-виїзду якомога скоріше закінчився, але зважаючи на останні випадки на території населеного пункту, термін зняття обмежень пересувається далі. Карантин продовжується.

Додамо, що заборону на виїзд із населеного пункту могли зняти вже завтра (у вівторок, 14 квітня – ред.), якби за останні два тижні там не реєстрували нових заражень.

Тим часом тинняни скаржаться на відсутність коштів для існування та купівлі ліків. Крім того, з тамтешньої аптеки зникли навіть елементарні препарати типу «Ампіциліну», який застосовують для лікування багатьох видів інфекцій.

Посприяти у вирішенні проблеми з ліками пообіцяли в обласній адміністрації. Кажуть, уже поспілкувалися з відповідними керівниками, які організують доставку потрібних препаратів у село:  

Щодо забезпечення, то питання актуальне. Я вже переговорив з відповідними керівниками, які мають організувати доставку подібних препаратів на територію цього населеного пункту. Вони не є дефіцитними на території області в цілому, тож проблем із ними загалом немає, - розповів Ігор Тимошенко.

Заступник очільника Рівненської ОДА Ігор Тимошенко. Скрін із онлайн-брифінгу

Нагадаємо, днями у Тинному від коронавірусу буквально за день "згоріла" молода вчителька. Відомо, що у січні жінка народила дитину, а 30 березня від коронавірусної хвороби померла її власна матір.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень