Військового, який врятував від знущань собаку на Хмельниччині, нагородили

І подарували годинник

На фото «Живодер Байдич тягне автівкою собаку», так його називає Антон Геращенко - заступник міністра внутрішніх справ України 

Випадок зухвалої людської жорстокості до собаки сколихнув нещодавно усю країну. 

Поліцейські розслідують обставини жорстокого поводження з собакою на Хмельниччині, коли директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич прив’язав собаку до машини та тягнув його дорогою. У тварини стерта плоть аж до кісток. 

Про це ми писали тут:

Чиновнику-живодеру, який прив’язав собаку до машини, загрожує до восьми років в’язниці, — МВС
Змученого собаку врятував від власного ж господаря небайдужий військовий. Глава Нацполіції Ігор Клименко разом із заступником міністра внутрішніх справ України Антоном Геращенком зустрілися із старшим сержантом Збройних сил України та його дружиною, аби вручити подяку та цінні подарунки.
Вчинок військовослужбовця, який, помітивши, як чоловік тягне за автомобілем прив’язаного пса s кинувся на допомогу, нікого не залишив байдужим.
Старший сержант відразу наздогнав машину і разом із дружиною почав рятувати собаку.
 
Про цю подію вони також відразу повідомили правоохоронцям, які розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами.

23 листопада,  Голова Національної поліції України Ігор Клименко та заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко вручили військовослужбовцю і його дружині подяку та цінні подарунки — годинники.

«Дякую вам за людяність і за милосердя. Я думаю, що всі громадяни України мають брати з вас приклад, адже тільки разом ми зможемо побороти несправедливість і жорстокість», — із такими словами звернувся до подружжя глава Нацполіції.

Нагадаємо: слідчі поліції Хмельниччини проводять розслідування за фактом жорстоко поводження з твариною у рамках кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України. 

Повідомляє прес-служба Нацполіції Хмельниччини

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень