«Моральний тиск»: організатор скандального конкурсу на Волині не бачить у ньому жодних проблем (ФОТО/ВІДЕО)

Як і нова власниця поросяти

Доля поросяти, яке ледь не розірвали під час одного з конкурсів на святі у селі Забороль під Луцьком, поки що склалася позитивно. На утримання його забрала мама жінки, яка билася за тварину на скандальному відео:

У поросяти хороший апетит, тому нова власниця прозвала його Жориком-обжориком. У діях доньки вона нічого погано не вбачає:

Ну чого ж занадто - конкурс є конкурс. Тут таке - хто переможе. Як вона його спіймала перша, то й не хотіла відпустити, а там тягнули, - розповідає власниця Алла Ліщук.

Нова власниця Жоріка-обжоріка - Алла Ліщук

Після конкурсу Жорика обстежив ветеринар, який не виявив у нього травм, каже жінка.

Утім через скандал у місцевій сільраді таки вирішили скасувати цей конкурс на День села наступного року. Хоча здивовані, чому цей випадок набув такого розголосу, адже подібні змагання там проводять щороку.

Зараз ви переймаєтеся долею поросяти, а ви не відчуваєте, який тиск моральний і нападки на сім’ї організаторів, сільського голову і тих, хто організовує свято? А там в оргкомітеті було 15 чоловік, які писали сценарій, - зазначив член виконкому Заборольської ОТГ Валерій Міщук.     

 

Нагадаємо, скандал викликав конкурс на дні села Забороль. Селяни виклали в мережу відео, як жінки ледь не розірвали навпіл маленьке порося. За умовами конкурсу, переможцем (і новим власником) вважається той, хто першим зловить тварину. Відео вже «розлетілося» всією Україною, а користувачі соцмереж засудили дії двох жінок, яких назвали «дикунками».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень