Чиновнику-живодеру, який прив’язав собаку до машини, загрожує до восьми років в’язниці, — МВС

«Немає гіршого звіра, ніж людина...» (с)

Поліцейські розслідують обставини жорстокого поводження з собакою на Хмельниччині. Директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич прив’язав собаку до машини та тягнув його дорогою. У тварини стерта плоть аж до кісток. Про  розслідування щодо Байдича повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ у фейсбук.

На Хмельниччині поліція розслідує обставини жорстокого поводження з собакою, яку власник прив’язав до авто і волочив дорогою. Постраждалу собаку доставили до ветеринарного закладу, де їй надали медичну допомогу. Медики передали тварину волонтерам. Чоловік понесе покарання за статтею 299 ККУ. Вона передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Немає гіршого звіра, ніж людина...

Нагадаємо, що цими вихідними в мережі розгорівся скандал через відео, де директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич виправдовувався перед водієм за закривавленого собаку. Водій питав, навіщо Байдич це зробив. Той спокійним тоном відповідав, що пес покусав його матір. Тварину передали волонтерам.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: живодери
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень