Війна завершиться швидко: Старець Феодул назвав перші знаки перемоги

Все може статися вже цього року

Наприкінці літа чи на початку осені 2024 року в Україні складуться умови для завершення війни.

Перші знаки перемоги почнуть з’являтися вже у найближчі місяці. Це буде час, коли українці зроблять значні кроки для повернення своєї землі. Влітку 2024 року відбудеться важливий саміт миру, де світові лідери обговорять можливість звершення війни. Результат буде важливим для України, – каже старець Феодул.

В кінця червня цього року росія спробує підірвати якийсь об’єкт, пов’язаний з водою, але ці плани ворога зазнають краху.

Росія намагатиметься наступати, але нові території не зможе захопити. ЗСУ здобудуть перемогу. Війна може закінчитися швидко після складного періоду. Все може змінитися в один день, війна завершиться швидко, настане мир, – запевнив старець.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень