«Кінець Путіна наближається»: мольфар Михайло назвав дату капітуляції Росії

За його словами, диктатора зрадять найближчі люди

У високих горах Карпат старий мольфар Михайло побачив видіння про завершення війни, відомий своїми пророцтвами та прогнозами.

- Настане день, коли темрява війни, яка зараз огортає нашу землю, відступить перед правдою і справедливістю.

 

Ця дата змінить все. Після цієї дати війна закінчиться і на Росії оголосять капітуляцію, - заявив Михайло.

Мольфар також відкрив дату кінця війни.

- ЗСУ мужні й непохитні. Я бачив, як українські воїни зломили опір ворога все далі відкидають його. Тоді на московських болотах ревуть не від радості, а жаху і безсилля.

 

Владика Кремля оточений зрадниками, відчуває своє безсилля. Росія оточена санкціями і втратами стоїть на межі розпаду. Паніка поширюється у Кремлі, чиновники бояться за власне життя.

 

У відчаї Росія намагається розпалити нові війни, залякати сусідні країни. Але ці спроби лише демонструють слабкість ворога. Росія не має підтримки ні в Європі, ні в Азії. Світ більше не боїться погроз Путіна, - наголосив мольфар.

Мольфар запевняє, що бачить, як Путіна зраджують найближчі люди, його отруять. Росія залишиться в паніці й хаосі.

- Кінець Путіна наближається. Скоро відбудуться важливі події - у травні наступного року весна принесе нові надії, перетворить журбу на радість, відновиться наша країна.

 

У кінці травня світ побачить кінець війни. Паніка охопить Росію, буде оголошена капітуляція, народ скине ярмо диктатури.

 

Солдати втомлені від війни, відмовлятимуться виконувати накази. Люди вийдуть на вулицю, триватимуть протести проти війни, - запевнив Михайло.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень