Невідомий заклав вибухівку біля підстанції: Деталі нового масованого ракетного удару по Україні

Інформації про жертв поки немає

Цієї ночі російська армія знову влаштувала масований ракетний обстріл України. Пуски ракет були з декількох бортів ТУ-95 із району Енгельса, Оленьї, Саратовської і Рязанської областей.

Близько 3 години ночі оголосили масштабну повітряну тривогу.

Попередньо, вибухи пролунали у Житомирі, Старокостянтинові та Вінниці. Зокрема, в останній, був удар у житловий будинок. Троє осіб постраждали.

У Повітряних силах оборони повідомили, що росія випустила 14 ракет і понад три десятки ударних БпЛА.

12 крилатих ракет Х-101/Х-555 і 31 ударний дрон «Shahed» ліквідували.

У Міненерго після обстрілу повідомили таке:

  • У Хмельницькій області після ракетної атаки було знеструмлено 11,1 тисячі абонентів у 13 населених пунктах. На ранок усіх заживлено.
  • На одній з підстанцій обленерго у Дніпропетровській області було виявлено вибуховий пристрій. Для його знешкодження викликали поліцію та саперів.
  • Через пошкодження газорозподільних мереж було припинено газопостачання для понад 1,3 тисячі споживачів у Вінницькій області та 35 абонентів – у Харківській.
  • На Сумщині поряд з однією з газорозподільних станцій було влучання ворожого снаряда. Без постраждалих, обладнання не пошкоджено, газопостачання не припинялося. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень