Війна війною, а скарги за розкладом? Якими товарами та послугами невдоволені мешканці Рівненщини

Попри війну споживачі готові скаржитись на продавців і забирати гроші за неякісний товар 

Фото ілюстративне з мережі
Фото ілюстративне з мережі

За 9 місяців цього року мешканці Рівненщини часто звертались за допомогою до управління захисту споживачів. Зокрема, фахівці управління прийняли 355 звернень:

147 - письмових скарг, 138 скарг залишили особисто під час прийому і 70 звернень надійшло на урядові гарячі лінії. 

15 осіб скаржились на якість продовольчих товарів, 187 - на непродовольчі. Скаржились люди й на якість надання послуг, таких звернень було 153. 

 - За результатами розгляду звернень та сприяння спеціалістів управління споживачам повернуто кошти у сумі 120,30 тис. грн.

 

Також за вказаний період проведено 12 заходів державного нагляду у сфері торгівлі, робіт та послуг, до 3 суб’єктів господарювання та їх посадових осіб застосовано господарські та адміністративні санкції на суму 5,4 тис. грн, - повідомляють на сайті https://www.rivneprod.gov.ua/2022/10/19/pro-provedenu-robotu-viddilu-kontrolyu-u-sferi-torgivli-robit-ta-poslug-upravlinnya-zahystu-spozhyvachiv-za-9-misyatsiv-2022-roku/ Держпродспоживслужби.

Найбільш актуальними питаннями є правова освіта громадян у разі придбання товару, замовлення послуг неналежної якості, зазначають і Держпродспоживслужбі. 

Нагадуємо, споживач має право звернутися до управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області за адресою м. Рівне, вул. Поповича, 65А (зупинка громадського транспорту «Боярка», телефон: 62-85-72, 63-15-55.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень