«Війна – справа молодих»: Боєць назвав вік, з якого потрібно мобілізовувати до лав ЗСУ

«Армія дає базис молодого чоловіка» (с)

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Військовик з Третьої штурмової бригади з позивним «Істок» розповів, що українці не розуміють, що чекає на країну у разі програшу у війні з рф. 

У такому разі росіяни посадить людей у машину з позначкою Z, відвезуть у свої навчальні центри або прямо в підрозділи такі як «Шторм Z або Вагнер» та змусять штурмувати силою.

Воїн наголосив, що українцям варто поспілкуватися з людьми, які жили в окупації, аби зрозуміти цю загрозу.  Крім того, за його словами, мобілізувати в ЗСУ треба вже з 21 року.

«Война – дело молодых». Є цей золотий вираз, він справді так і працює. Ти коли молодий, в тебе є  здоров'я, в тебе є можливість чомусь навчитися в цьому житті. Армія дає тобі, навіть якщо без війни беремо, базис молодого чоловіка. Вона тебе закидає в тяжкі побутові ситуації, закидає тебе в чоловічий великий колектив, ти вчишся комунікувати з людьми, вчишся існувати в чоловічому дорослому колективі, виживати в цих усіх умовах, – пояснив «Істок».

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень