Скільки триватимуть оповіщення ТЦК чоловіків на вулицях

Військовик дав пояснення

Колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов розповів, що мобілізація, зокрема й оповіщення представниками Територіальними центрами комплектації на вулицях можуть тривати до тих пір, поки триватиме війна.

Однак вже восени, коли активність населення на вулицях прогнозовано збільшиться, реакція на силові методи з боку ТЦК може змінитись. Тож владі потрібно шукати інші варіанти проведення мобілізаційних заходів.

Мобілізаційні процеси будуть тривати, доки триватиме повномасштабна російсько-українська війна. Українська армія потребує різних типів ресурсів. Зокрема і людських. Це певною мірою може звучати цинічно, але найвагоміший фактор, який забезпечує успіх на полі бою – це навчений, забезпечений та вмотивований український військовослужбовець, – пояснив Владислав Селезньов.

Для того, аби військовозобов’язані чоловіки з’явились на полі бою, їх, за словами Владислава Селезньова, треба мобілізувати, провести з ними підготовку, перепідготовку, бойове злагодження, забезпечити уніформою, зброєю та технікою.

Говорити про певні проблеми та викривлення, які відбуваються в рамках мобілізації – важливо. Ніхто не має права порушувати закон. Громадяни повинні свідомо дотримуватися норм законодавства про мобілізацію, а представники ТЦК точно не мають права застосовувати фізичну силу, – пояснив військовик.

 Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень