Вивезли в ліс і побили до напівсмерті: Ектор Хіменес-Браво розповів, як ледь не загинув

Це трапилося з ведучим в Колумбії багато років тому

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво, що багато років живе і працює в Україні, поділився страшною історією з минулого і порівняв її з війною в нашій країні.

Він розповів, що багато років тому в Колумбії, коли там хазяйнувала мафія Пабло Ескобара, його майже до смерті побили бандити. Тоді ведучого кинули в лісі, та, за його словами, навіть жах, який він пережив тоді, неможливо порівняти з тим, що зараз відбувається в Україні.

- Я порівнюю свої відчуття цієї війни з подіями в Колумбії, коли там була мафія Пабло Ескобара. Колись давно ці бандити вивезли мене в ліс і побили майже до смерті, кинувши там. Там творилося повне свавілля і жах. Але навіть той жах неможливо порівняти з цим. Це якийсь геноцид і Гітлер в 21 столітті, - розповів шоумен.

Хіменес-Браво болісно переживає війну в Україні, адже дуже любить нашу країну. Він навіть уявити собі не міг, що у 21 столітті можливо те, що влаштовує росія на території України.

- І хто міг подумати, що з'являться варвари, які почнуть війну в 2022 році... Ґвалтуватимуть дітей, жінок, вбиватимуть бабусь і дідусів, мирних жителів, чоловіків. Що будуть бомбити міста. Тр*хані фашисти просто вбивають частинку мене, частину України, - додав Ектор.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень