Витрати, які призводять до появи «чорної діри» в сімейному бюджеті (ВІДЕО)

Саме ці три статті буквально поглинають вашу зарплату

Експерти з фінансової грамотності дають чимало доволі корисних порад. Зокрема фахівці виокремили три статті витрат, які неминуче призводять до «чорної діри» у фінансах. 

3. Швидкоїжа 

Загалом ніби за невеликі гроші розв'язуєш питання харчування. Але у підсумку за місяць накопичується чимала сума, і за ці гроші харчуватися вдома (готувати й брати з собою) вийшло б набагато дешевше. Крім того, швидкоїжа може ще й нашкодити здоров’ю.  

2. Алкоголь та цигарки 

Це шкідливі звички, які ще «вимивають» рештки ваших заробітків. При нинішніх цінах на тютюн, курці за рік витрачають близько 30 тисяч гривень, яким точно можна знайти значно корисніше застосування. 

1. Оплата відсотків по кредитах

Це дуже й дуже великі витрати. І одна справа, якби кредит брали на навчання чи розвиток, що у підсумку привело б до зростання заробітків. Ні. Експерти кажуть, що більшість беруть вкрай невигідні кредити на відпустку чи аби відгуляти весілля на «широку ногу». За пару тижнів ефект від проведеного часу вивітрюється, а кредит треба платити ще кілька років – що-мі-ся-ця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень