Вистачить і 5 секунд. Дізнайтеся характер людини з того, які вона тримає телефон

Говорити при цьому не обов’язково

Ті, хто тримає смартфон однією рукою і нею ж керують тим, що відбувається на екрані - впевнені в собі особи. Вони серйозні та не втрачають можливостей. Ось тільки в особистому житті часом зволікають: не хочуть квапити події.

Якщо бачите того, у кого в одній руці телефон, а вказівний палець другої торкається екрана, можете бути впевнені: перед вами творча людина. У таких особистостей мінливий настрій, яскрава уява. Вони люблять бути у компанії, але їм життєво необхідно іноді побути на самоті.

Сором'язливі люди, яким потрібна постійна підтримка, беруть телефон одразу в обидві руки, а натиски роблять одним великим пальцем. Як правило, цим особам важко висловлювати почуття. Їм потрібно багато турботи від близьких.

Якщо хтось тримає смартфон двома руками та пальцями обох рук управляє на екрані, то його можна назвати майстром адаптації. Такі люди готові до усього. Їм під силу будь-яке завдання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень