Вишуканий салат «Лисяча шуба»: головний конкурент класичної «Шуби з оселедцем»
Цей рецепт змусить вас закохатися в нього з першого разу
Шуба - салат, який подобається багатьом українцям за вдале поєднання смаків. Головна його проблема - необхідність чистити і розбирати оселедець, а також довго варити буряк. Пропонуємо простіший рецепт, який ви точно повторите ще не раз.
Для приготування цієї страви вам необхідно купити будь-яку частину червоної риби. У рецепті вказано філе, але ви можете взяти і хребти, і хвіст, а потім розібрати їх.
Інгредієнти:
- 180-200 грамів - філе червоної риби;
- 2 - картоплини;
- 2 - морквини;
- майонез;
- сіль, перець;
- 4 - яйця;
- червона маринована цибуля;
- 1-2 свіжих - огірка;
- 150-200 грамів - твердого сиру.
Лисяча шуба готується дуже просто - спочатку вам потрібно відварити до готовності та почистити картоплю, моркву і яйця.
Потім викладати продукти в такому порядку:
терта картопля - майонез - терта морква - майонез - нарізане шматочками філе риби - майонез - свіжий огірок слайсами - майонез - маринована цибуля кільцями - майонез - терті яйця - майонез - червона риба - майонез - тертий сир.
Ось і готова наша Лисяча шуба. Салат обов'язково потрібно прибрати в холодильник хоча б на кілька годин, щоб він просочився.
Джерело: unian
Радіо Трек: НОВИНИ