На ринках Рівного шукатимуть торговців… людьми?

Чи мігрантів?

Посилені заходи на території Рівненщини та в обласному центрі, зокрема, тривають у рамках профілактичних заходів «Мігрант». Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції області.

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, роти особливого призначення поліції області спільно з працівниками управління Державної міграційної служби відпрацьовують місця перебування іноземців — ринки, кафе та інші заклади громадського харчування.

 - Так, 24 жовтня під час рейду на центральному продовольчому ринку поліцейські та працівники ДМС перевірили 18 іноземців щодо законності їх перебування на території України. За результатами перевірок на 27-річного громадянина Вірменії склали адмінматеріали за порушення іноземцем правил перебування в Україні. Також з’ясувалося, що іноземець проживав у рівнянина, який поселив його незаконно. Тож жителю обласного центру загрожує адміністративна відповідальність за статтею 205 КУпАП. Наразі вирішується питання про примусове повернення 27-річного чоловіка на батьківщину, - йдеться у повідомленні обласного управління Нацполіції.

Крім того, під час відпрацювання обласного центру вчора, 25 жовтня, поліцейські викрили 40-річного жителя Азербайджану, який упродовж п’яти років проживає в Україні із паспортом, який має явні ознаки підробки.

За цим фактом проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

Спільні заходи щодо запобігання і протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері триватимуть до 19 листопада.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень