Рівнян на залізничному вокзалі у вівторок зустрічали «Невидимі» (ФОТО)

Тут відбулася акція до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

У вівторок на залізничному вокзалі у Рівному провели просвітницьку акцію «Невидимі». Через дощ, її провели у приміщені вокзалу де розмістили фігури в рамках арт-інсталяції «Невидимі» та інформаційні плакати.

Організатори зазначають:

 Інсталяція «Невидимі» покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та розповісти реальні історії постраждалих осіб, які живуть серед нас, але часто залишаються непоміченими.

На деякі фігури нанесені справжні історії жертв сучасного рабства.

Волонтери спілкуються з людьми і відповідати на питання, а також розказали, куди звертатися у разі виникнення підозри торгівлі людьми.

За останні шість років на Рівненщині 15 людей отримали статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми, з них 3 – цьогоріч. Основними країнами, в яких експлуатують громадян України залишаються Російська Федерація, Україна, Республіка Польща, Республіка Туреччина, ОАЕ.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень