«Він ніби задоволення від мене отримував»: Памела Андерсон розповіла про Путіна (ФОТО/ВІДЕО)

Зустріч відбувалася при людях

Колишня зірка журналу Playboy та серіалу «Рятувальники Малібу» Памела Андерсон дала інтерв’ю виданню Variety та знялася у яскравій фотосесії.

Розмова в основному йшла про її книжку «З любов’ю, Памела», але також зачепили в ній і зустріч Пем з російським президентом Путіним.

Памелу Андерсон часто коротко називають "Пем"

Як відомо, Памела Андерсон – активістка організації PETA, члени якої виступають за етичне ставлення до тварин та борються за їхні права, – пише ТСН.

Якось зірка приїжджала до Росії і зустрічалася в Кремлі з різними високопоставленими особами, задля промоції своєї ініціативи про заборону торгівлі продукцією з тюленів.

Саме про цей візит Пем і зайшла мова в інтерв’ю:

«Я була в Кремлі, сиділа з усіма ними за одним столом. Я шаруділа своїми паперами з моїми фотографіями дельфінів і білуг, які отримали переохолодження, і благала через цих людей, які справді робили щось у реальному часі», – згадує Андерсон.

«Путін був у кімнаті лише якийсь час, але про все чув. Пізніше я отримувала повідомлення від інших людей про те, що він був радий, що я була там — він ніби отримував від мене задоволення», – розповіла Памела виданню Variety.

Про поточну ситуацію Пем висловилася так:

«Я не знаю, що зараз сказати правильно, — каже вона, — тому що це жахливо». І додає, що голосувала за Байдена 2020 року: «Просто продовжуйте підтримувати людей».

Памела і досі залишається секс-символом

ДОВІДКОВО:

  • Памела Андерсон народилася 1 липня 1967 року у Ледісміті (Канада).
  • 1989 року її фото розмістили на обкладинці журналу Playboy.
  • Із 1992 року вона почала зніматися в серіалі «Рятувальники Малібу».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень