Переполох у росЗМІ: Путін готує нову заяву про війну в Україні (ФОТО)

Схоже, буде чергове оголошення мобілізації

З нагоди 80-річчя прориву блокади у Санкт-Петербурзі путін має виголосити чергове звернення до росіян. За інформацією тамтешніх журналістів, глава Кремля раніше проводив низку непублічних нарад і планує виступити на публічних заходах.

У мережі поширюють інформацію про те, що кривавий диктатор готує чи не найважливішу заяву щодо військової ситуації в Україні.

- У Санкт-Петербурзі пройшло відразу кілька непублічних нарад, зустрічей і консультацій за участю російського президента, в межах яких детально обговорювалася ситуація в зоні СВО та подальший хід військової спецоперації.

 

Не виключено, що саме за підсумками цих заходів Путін і ухвалив низку рішень, які змінять хід бойових дій», — цитують російські журналісти, посилаючись на члена окупаційної ради адміністрації Запорізької області Володимира Рогова.

Відомо, що путін справді планує 18 січня відвідати місто на Неві у річницю визволення частинами РСЧА Шліссельбурга та всього південного узбережжя Ладозького озера, що по суті означало прорив блокади Ленінграда. Про це 15 січня з посиланням на слова прессекретаря президента Дмитра Пєскова повідомляло агентство ТАРС.

Нагадаємо, востаннє, коли путін звертався до росіян, він оголосив загальну мобілізацію. Також відомо, що вже на початку січня чоловіків призовного віку не випускали з країни.

Джерело: focus

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень