Три роки переслідувань та погроз: «Холостячка» Огнєвіч показала, які повідомлення пише чоловік, що хоче її вбити

Співачка переконана, що переслідувач - хворий

Злата Огнєвіч - фото з мережі
Злата Огнєвіч - фото з мережі

Українська артистка Злата Огнєвіч останні три роки страждає від переслідувань та погроз Вадима Лебедя.

Чоловік чатував її біля будинку, написує співачці у соцмережах та навіть влаштувався у службу таксі, яке вона часто викликає.

Сам правопорушник ніколи не приховував, що хоче нашкодити співачці та погрожував її вбити, навіть розповідав про це на телебаченні.

Артистка переконана, Вадим Лебідь - хворий.

На запитання своїх підписників в інстаграмі, яка доля зараз у її переслідувача, вона показала скриншот з повідомленнями, де чоловік її ображає та погрожує судом.

- Ось одні з його повідомлень. Побачте, що він десь працює – вимагайте звільнення. Він хворий, – лаконічно написала Огневич.

Злата Огнєвіч вкотре поскаржилась на «сталкера», на якого не має впливу навіть поліція 
У листуванні зловмисник назвав артистку «дурою», порадив «загубитися» і заявив, що вона «зіпсувала йому життя». Зокрема чоловік написав, що чекає на суд.

На початку 2022 року Злата розповіла, що 3 роки страждає від переслідувань неадекватного чоловіка. Після публічного розголосу за справу взялись правоохоронці.

Сталкеру вручили підозру, його затримали, але пізніше відпустили за рішенням суду. Розслідування справи призупинилося через війну.

- Ми подали прохання про те, щоб людину якимось чином обмежили від наближення до мене. І тут, жінка-суддя навіть не почала розглядати. Поліція зі свого боку зробила все можливе, вона знайшла злочинця, вона його заарештувала, вона зробила все. За законом його більше не можуть затримувати, йому навіть не вручений припис про не наближення до мене. Тобто він може робити все, що захоче, – розповідала співачка.

Після того, як співачка знову помітила Лебедя біля свого будинку в Києві, чоловіка начебто звільнили з роботи та викликали до поліції. 

Джерело: Showdream.org

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень