Переможець «Холостячки» кинув Злату Огнєвіч після проекту

Красива історія кохання була недовгою

Після фіналу «Холостячки» шанувальники шоу із завмиранням серця чекали на відповідь на головне запитання: чи залишилися разом Злата Огнєвіч та Андрій Задворний після проєкту. В ефірі програми «Холостячка. Життя після проєкту» героїня та переможець реаліті з'явилися разом у студії, щоб розповісти, як склалися їхні стосунки після вимкнення камер.

Злата та Андрій зізналися, що перші півтора місяці були схожі на казку, але потім щось пішло не так. У Задворого різко згасли почуття до співачки, і він вирішив припинити роман, причому у різкій формі.

Злата чекала на Андрія з відрядження, і зустрічаючи на порозі чоловік сказав, що більше не кохає та хоче розійтися. Для Огнєвіч це стало несподіванкою, адже раніше між ними не було ні сварок, ні непорозуміння.

Після таких слів мені хотілося померти в цю ж хвилину. Це такий біль, з ним може зрівнятися тільки смерть коханої людини. Я не очікувала почути таких слів.

Я чекала на Андрія, дуже скучила, відчиняються двері, і він на порозі на мене це вивалює, абсолютно не підбираючи слів. Це було дуже жорстоко, - згадує Злата.

Андрій не розуміє, чому згасли почуття, просто в один момент відчув, що не сумує і не хоче повертатися до Злати. Задворний вирішив бути чесним і одразу у всьому зізнався.

Хтось не наважується це зробити, уникає складної розмови, очікуючи що все «розрулиться» само собою. Хтось змінює поведінку, провокує сварки та скандали створюючи «приводи».

 

Хтось знаходить стосунки на боці шукаючи собі виправдання та спосіб «комфортного виходу» з одних стосунків в інші.

 

Хтось починає вигадувати «завдання» партнерові, що йому потрібно в собі змінити, щоб все налагодилося. Знайомі ситуації? Все це про страх відповідальності та звалювання її на партнера, - упевнений Задворний.

Я ніколи не був у стосунках не люблячи, жодні блага, ніякий розрахунок не замінить мені почуття. Тому якщо я закоханий - я говорю про це, якщо я розлюбив, я візьму всю свою волю в кулак і чесно скажу і про це теж .

 

Для мене цей крок про відповідальність, про тяжку відповідальність за всі наслідки, які я беру на себе і я вважаю, що краще бути чесним до кінця, - зізнався Андрій в Instagram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень