«Холостячкою» мала бути не Огнєвіч: Ксенія Мішина розкрила секрети другого сезону шоу

«Холостячка» першого сезону розповіла, що чоловіки дарують на проєкті

Українська актриса Ксенія Мішина, яка була першою героїнею на реаліті «Холостячка», розкрила секрети другого сезону шоу. Виявилося, співачка Злата Огнєвіч могла і не стати «Холостячкою», бо на цю роль розглядалися інші зірки.

За словами Мішиної, відома співачка Міша Романова, яка була однією з учасниць групи «ВІА Гра», могла стати зіркою реаліті замість Огнєвіч.

Актриса стверджує, що вона була єдиною претенденткою на роль «Холостячки» в першому сезоні, а ось для другого сезону проводився кастинг.

Крім цього Мішина розповіла про те, які подарунки дарують чоловіки Огнєвіч, і які презенти отримувала вона. Виявилося, в першому сезоні «Холостячка» отримувала не такі щедрі знаки уваги.

Огнєвіч, за словами Мішиної, чоловіки на реаліті роблять відмінні подарунки. Співачка нібито отримує золото і діаманти. Одними лише прикрасами чоловіки не обмежилися.

На вертольотах прилітають, величезні букети квітів дарують, - розповіла Мішина в новому випуску «Їжа Дурнєва».

Також актриса і зірка «Кріпосної» зазначила, що вона не думала про продовження реаліті. Мішина вважала, що на ній проєкт «Холостячка» закінчиться.

Кого обрала Злата Огнєвіч читайте тут: 

ФІНАЛ «Холостячки»: Злата Огнєвіч сказала «Так» і обрала розлученого чоловіка (ФОТО)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень