Викликає рак: назвали найшкідливішу ковбасу
Це три види цього продукту
Кров'яна та ліверна
У ці ковбаси додають внутрішні органи тварин. Вони особливо жирні. Ще й проходять термічну обробку. Через це ці ковбаси стають канцерогенними.
Для людей з хворобами серця, печінки чи нирок вони стають особливо небезпечними.
Сирокопчена
Її вважають кориснішою за інші ковбаси. Адже вона дорого коштує. Але сирокопчену ковбасу переважно виготовляють з червоного м'яса, що вже некорисно, а ще для збільшення терміну зберігання додають у неї велику кількість солі. Велика кількість тваринного жиру у цій ковбасі підвищує рівень холестерину у крові. При частому вживанні такого продукту може виникнути рак товстої кишки чи інші онкозахворювання.
Яка ковбаса корисна?
Сиров'ялена, яка виготовлена з м'яса птиці. Вона - умовно безпечна, якщо виготовлена з м'яса вищого ґатунку. Звісно, ціна у такого продукту буде висока.
Джерело: today.ua
Радіо Трек: НОВИНИ