Ковбасу масово вилучають з магазинів Польщі
Бо вона може зашкодити здоров'ю
Бактерії сальмонели виявили в одному із 5 зразків сиров’яленої ковбаси Macie beef Tatarska. Про це повідомив головний санітарний лікар Польщі.
Санінспекція повідомила виробника про проблему. І він розпочав вилучати ковбасу з магазинів і складів по всій Польщі.
Офіційні органи харчової інспекції контролюють процес вилучення спірної партії з ринку.
Повна назва делікатесу — Kiełbasa raw Metka beef Tatarska 200 g, Łuków. Ідентифікаційний номер виробника PL 06110266 WE. Термін придатності яловичини, в якій виявили бактерії Salmonella, закінчився 14.03.2023. Номер партії 05 9.
У відділі охорони здоров'я пояснили, що вживання ковбаси з сальмонелою може призвести до отруєння.
Джерело: ukrayina.pl
Радіо Трек: НОВИНИ