Викладачка РДГУ визнала, що брала хабар та працюватиме далі

Суд

 

Фото вище взяте з вебпорталу ГО «Агенція журналістських розслідувань »Четверта влада". На світлині зображена Лілія Савчин. 

Викладачка, яку спіймали на хабарі, визнала свою вину.

З наших джерел ми дізналися, що йдеться про викладачку Лілію Савчин, яка торік отримала 700 дол. США та 1400 грн за сприяння у здачі групою студентів державних іспитів та видачі дипломів про закінчення навчання.

Жінку викрили у кінці червні 2020 року, після отримання другого «траншу». Минулого тижня під час судового засідання вона визнала, що брала хабар, розповідає речниця обласної прокуратури Оксана Жужельська:

Свою вину обвинувачена визнала, і уклала з прокурором угоду про визнання винуватості. Суд вказану угоду затвердив і засудив жінку до покарання у вигляді
штрафу у 20 тисяч 400 гривень з позбавленням права обіймати посади в юридичних особах публічного права, які пов`язанні із виконанням адміністративно-господарських функцій строком на один рік.

Окрім штрафу, суд на рік позбавив викладачку права обіймати посади у закладах, які належать до публічного права. У тому числі й вишах.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень