Відомо, директора якого ринку затримали на хабарі (ФОТО)

Посадовцю повідомили про підозру в одержанні 22 тиcяч гривень

Директора одного з ринків області затримали за вимагання від підприємця 22 тисяч гривень. Про це у середу, 7 квітня, повідомляв сайт Радіо ТРЕК із посиланням на прокуратуру та поліцію.

Слідчі встановили, що він вимагав від підприємця 22 тисячі гривень за підписання договору оренди об’єкта нерухомості комунальної власності з площею меншою від наявної.

Як стало відомо Радіо ТРЕК із неофіційних джерел, йдеться про директора комунального підприємства «Ринок» Дубенської міської ради.

Це підтверджують і низка ЗМІ, зокрема місцевих.

Чоловіка викрили у вівторок, 6 квітня, під час отримання неправомірної вигоди. Посадовця затримали «на гарячому» у робочому кабінеті після передачі зазначеної суми.

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зловмиснику повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає від 5 до 10 років за ґратами.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень