Директора ринку затримали на хабарі у 22 тисячі гривень (ФОТО)

Чоловіку загрожує до 10 років за ґратами

На Рівненщині посадовцю повідомили про підозру в одержанні 22 тиc. грн хабаря. Протиправну діяльність директора одного з ринків області правоохоронці задокументували ще у березні.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК із посиланням на пресслужби прокуратури та поліції.

У межах кримінального провадження слідчі встановили, що директор комунального підприємства вимагав від підприємця 22 тисячі гривень за підписання договору оренди об’єкта нерухомості комунальної власності з площею меншою від наявної.

Чоловіка викрили у вівторок, 6 квітня, під час отримання неправомірної вигоди. На гарячому посадовця затримали у робочому кабінеті після передачі зазначеної суми.

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За фактом одержання хабаря службовою особою слідчі повідомили зловмиснику про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає від 5 до 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень