«Вікенд Авакова»: застрелили ще одного екснацгвардійця, вбитим знайшли нардепа Давиденка (ФОТО)

Важко згадати, коли в Україні востаннє було щось подібне

Ліворуч -- Корнієнко, праворуч -- Давиденко

Після розстрілу на Житомирщині сьогоднішні події біля офісу партії Медведчука дехто розцінив як спробу з боку Авакова переключити увагу громадськості на щось інше.

На жаль, «іншого» в нас і без Медведчука та Нацкорпусу вистачає аж донесхочу.

По-перше, під Києвом, у Вишгороді з власної автоматичної зброї був убитий ще один екснадгвардієць Іван Корнієнко (позивний «Корній»).

Повідомляється, що близько 3:00 22 травня у Вишгороді сталося зіткнення між групою молодих людей і двома дорослими чоловіками.

«Під час бійки один з компанії, де були неповнолітні, помітив у свого супротивника в сумці зброю – автомат. Вихопив його і зробив прицільний постріл.


Другий чоловік від побоїв знепритомнів. Після чого нападники зникли в невідомому напрямку».

Хочеться запитати: «Навіщо екснацгвардійці носять з собою в сумках зброю, подібну на автомати?».

Зброя з місця подій

Однак це питання повисає в повітрі, коли ми дізнаємося про інший злочин – у Києві знайшли мертвим народного депутата Валерія Давиденка

Сьогодні, 23 травня, в офісі народного депутата України Давиденко Валерія Миколайовича виявлений його труп з вогнепальним пораненням.


Про це повідомив народний депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа в своєму Facebook

Труп знайшла прибиральниця близько 19:00 в приміщенні по вулиці Велика Васильківська, 4.

 

Неподалік тіла був пістолет.

Валерій Миколайович Давиденко народився 16 березня 1973 року. Нардеп VIII і IX скликань, самовисуванець від 208 округу в Чернігівській області.

За часів президента Порошенка входив до фракції БПП та очолював комітет з Аграрної політики. У нинішньому парламенті входив у групу «Довіра».


Член Комітету з питань економічного розвитку. Працював заступником міністра аграрної політики і продовольства України (2013-2014). У нього залишилися дружина і двоє дочок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень